10 futbollistët që agjërojnë Ramazanin, mes tyre edhe një shqiptar (FOTO LAJM)

Futbolli është një sport që të lodh shumë, dhe ku stërvitjet apo ndeshjet u bëjnë një forcim të madh lojtarëve, por gjithsesi disa prej tyre zgjedhin që të agjërojnë në muajin e shenjtë të Ramazanit.

 
 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!