Ja 12 qytetet që do të presin "Brazil 2014" (FOTO LAJM)

Botërori i futbolli dhe po afrohet dhe të gjithë jemi gati të bëjmë tifo për kombëtaret e preferuara. Pavarësisht vonesave në ngritjen e infrastrukturës së duhur dhe sforcos ekonomike të vendit organi

 

Kampionatet

 
A duhet të largohen futbollistët nga Kosova nga Kombëtarja e Shqipërisë pas formimit të Kombëtares së Kosovës?
50.48 %
45.35 %
4.15 %
Total 8414 Vota!