Formacionet zyrtare: Real Madrid-Deportivo Alaves
Janë publikuar formacionet zyrtare për ndeshjen Real Madrid – Deportivo Alaves.

"Los Blancos" duan titullin dhe shihen favoritët absolut për tri pikët.

Ndeshja starton në orën 22:00.

Real Madrid:

href="kerko.php?fraza=twitter">twitter-tweet">

📋✅ Our starting XI 🆚 href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/Alaves?ref_src=twsrc%5Etfw">@Alaves! href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/RealMadridAlaves?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadridAlaves | href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/RMLiga?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#RMLiga href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/sa0CARtNY6">pic.href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/sa0CARtNY6

— Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/realmadriden/status/1281662750712897539?ref_src=twsrc%5Etfw">July 10, 2020Alaves:
href="kerko.php?fraza=twitter">twitter-tweet">

📌 ¡Ya tenemos 𝗼𝗻𝗰𝗲 𝗶𝗻𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 🆚href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/realmadrid?ref_src=twsrc%5Etfw">@realmadrid!href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/RealMadridAlav%C3%A9s?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#RealMadridAlavés href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/GoazenGlorioso?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#GoazenGlorioso href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/ZQxcCt2GBr">pic.href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/ZQxcCt2GBr

— Deportivo Alavés (@Alaves) href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/Alaves/status/1281665898936442884?ref_src=twsrc%5Etfw">July 10, 2020
Shtuar më 10/07/2020, ora 21:28
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori