Gianni De Biasi nuk e harron Shqipërinë, i uron 105-vjetorin e pavarësisë (FOTO LAJM)

Që Gianni De Biasi do të mbetet një i paharruar për të gjithë shqiptarët kjo gjë është e sigurtë. Madje dhe fatki që ai bëri shumë risi dhe ndryshoi historinë nuk mund të mohohet. Por italiani me p

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.9 %
72 %
5.09 %
Total 550 Vota!