Arrestohet Conor McGregor
href="kerko.php?fraza=Conor">Conor McGregor u arrestua në Korsikë nën dyshimin e sulmit seksual dhe ekspozitës seksuale pas një ankese të paraqitur në 10 shtator.

Sipas France Presse, duke cituar burime nga zyra e prokurorit të Bastia, në ishullin e Korsika u arrestua menjëherë pasi që ra në kontakte me policinë e vendit.

“Si rezultat i një ankese të depozituar në 10 Shtator në të cilën ngjarje që mund të klasifikoheshin si sulm seksual në tentativë dhe ekspozitë seksuale u raportuan, Z. href="kerko.php?fraza=Conor">Conor Anthony Mac Gregor ishte subjekt i një seance dëgjimore nga shërbimet e xhandarmërisë, në paraburgim policia “, shkroi prokuroria në një deklaratë dërguar France Presse, pa dhënë më shumë detaje në lidhje me akuzat kundër tij.


twitter-tweet">

🚨 href="kerko.php?fraza=Conor">Conor McGregor, detenido en Córcega por presunta agresión sexualhref="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/KyarrbNmMA">href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/KyarrbNmMA href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/QCa0FPdfoa">pic.twitter.com/QCa0FPdfoa

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) href="href="kerko.php?fraza=https">https://twitter.com/mundodeportivo/status/1304802770440994817?ref_src=twsrc%5Etfw">September 12, 2020
Shtuar më 12/09/2020, ora 17:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori