20 foto nga Koreja e Veriut të censuruara për publikun (FOTO LAJM)

Prerësi i barit - Njerëzit janë kaq të varfër dhe të uritur në Korenë e Veriut, sa shumë prej tyre përdorin barin e parqeve si ushqim. Nëse vizitoni vendin dhe bëni një fotografi të tillë, guida juaj ka të ngjarë të zemërohet.
Kemi menduar se Koreja e Veriut ishte një vend i çuditshëm, por kurrë nuk do imagjinonim se ishte kaq shumë i çuditshëm.

20 fotot që do të shihni me poshtë nuk duken të veçanta, por paranoja e regjimit mendon se fotografët i shkrepën ato për t`i kontrabanduar jashtë vendit.

Shikoni këto foto, të cilat janë të ndaluara për arsye nga më të çuditshmet:
Shtuar më 25/06/2019, ora 21:21
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori