Kështu shpërfytyrohen të varurit nga droga (FOTO LAJM)

Përdorimi i lëndëve narkotike ndikon në çdo “qelizë” të trupit të njeriut.

Ata që janë të varur dhe konsumatorë prej kohësh të tyre nëse do të krahasojnë foto të vetat me të kaluarën do të vënë re ndryshime të theksuara në strukturën e fytyrës së tyre, si mplakje apo edhe rënie të dhëmbëve më të shpeshtë.

Në varësi të llojit të lëndës narkotike që përdoret edhe efektet që ato janë në trup janë të ndryshme, kjo edhe për shkak të ndikimit të ndryshëm që ato kanë.

Më poshtë keni edhe foto të disa përdoruesve droge, fytyrat e të cilëve janë shpërfytyruar nga përdorimi i lëndëve narkotike. Por ky nuk është dëmi i vetëm që trupi i tyre ka pësuar.


Shtuar më 10/12/2019, ora 11:17
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori