Si ka evoluar "salloni" në 600 vitet e fundit (FOTO LAJM)

Rilindja (1400 – 1600)
Kush nuk do ta donte të kishte një sallon të bukur dhe të rehatshëm? Është një mjedis ku ne kalojmë pjesën më të madhe të kohës në shtëpi, duke qëndruar me familjarët dhe duke pushuar pas një dite të ngjeshur në punë ose shkollë.

Prej lindjes së arkitekturës, arti i dizajnit të brendshëm i ngritur ndoshta në Egjiptin e lashtë, ka evoluarpikën ku jetojmë sot.

Dizajnuesit e shtëpisë së shtëpisë kanë krijuar një projekt të ri për të ilustruar sesi modeli i brendshëm ka evoluar gjatë 600 viteve të fundit.
Shtuar më 23/10/2020, ora 16:27
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori