Genc Prelvukaj: E duam Kosovën, por pa lënë mënjanë dashurinë për Shqipërinë

Genc Prelvukaj: E duam Kosovën, por pa lënë anash dashurinë për Shqipërinë

Në një postim së fundmi në rrjetet sociale, këngëtari i njohur Genc Prevlukaj ka bërë thirrje për fansat e tij që të jenë në mbështetjë të së dyjave Kombëtareve si Kosovën ashtu dhe Shqipërinë.

“Për shqiptarët që jetojnë në Shqipëri. Para shumë viteve bënim tifo edhe për Finlandën veçse Shefki Kuqi luante për ta. Pastaj për Zvicrën shkaku i shqiptarëve që luanin aty. Në fakt edhe Turqinë e kishim ekip simpatik pse Hakah Sukur dhe një tjetër ishin shqiptarë me origjinë. Ky është mentaliteti popullor në Kosovë. Mjafton një individ që flet shqip diku dhe krijohet simpati e menjëhershme për atë kolektiv. Tani, kur një individ shqiptar na ka bërë të duam një skuadër të huaj në bërthamë, është totalisht e pasaktë të mendohet që shqiptarët e Kosovës nuk ndjenjë simpati për kombëtaren shqiptarë të futbollit, skuadër me të gjithë shqiptarë në fushë e në bankë, shto këtu që mbledh në vete edhe disa shqiptarë të Kosovës në formacionet bazë”.
“Deklaratat e disa individëve të pashkollë e naivë në Kosovë, me probleme të dukshme, me inat të pakuptueshëm e ndoshta me kulturë të gjakut të përzier që nuk kanë ushqyer kurrë ndjenjën e dashurisë ndaj atdheut në shtëpi, nuk përfaqësojnë as 0.5% të shqiptarëve të Kosovës. Me shumë bindje ju them se ata nuk përfaqësojnë asgjë, as Kosovën, as qytetet e Kosovës, madje as fqinjët që i kanë në një ndërtesë. Shumica e shqiptarëve të Kosovës e duan përfaqësuesen e Kosovës gjithsesi , por pa lënë anash kurrë simpatinë dhe dashurinë për gjithçka nacionale në Republikën e Shqipërisë”, ka thënë ndër të tjera ai.
Krahas kësaj, artisti Prelvukaj këtë vit ka qenë mjaft i angazhuar me projekte e mbrëmje muzikore.


style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
style="padding:16px;"> style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" display: flex; flex-direction: row; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 40px; margin-right: 14px; width: 40px;">
style="display: flex; flex-direction: column; flex-grow: 1; justify-content: center;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px; margin-bottom: 6px; width: 100px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 4px; flex-grow: 0; height: 14px; width: 60px;">
style="padding: 19% 0;">
style="display:block; height:50px; margin:0 auto 12px; width:50px;">transform="translate(-511.000000, -20.000000)" fill="#000000">
style="padding-top: 8px;">
style=" color:#3897f0; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:550; line-height:18px;"> View this post on Instagram
style="padding: 12.5% 0;">
style="display: flex; flex-direction: row; margin-bottom: 14px; align-items: center;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(0px) translateY(7px);">
style="background-color: #F4F4F4; height: 12.5px; transform: rotate(-45deg) translateX(3px) translateY(1px); width: 12.5px; flex-grow: 0; margin-right: 14px; margin-left: 2px;">
style="background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; height: 12.5px; width: 12.5px; transform: translateX(9px) translateY(-18px);">
style="margin-left: 8px;">
style=" background-color: #F4F4F4; border-radius: 50%; flex-grow: 0; height: 20px; width: 20px;">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 2px solid transparent; border-left: 6px solid #f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg)">
style="margin-left: auto;">
style=" width: 0px; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
style=" background-color: #F4F4F4; flex-grow: 0; height: 12px; width: 16px; transform: translateY(-4px);">
style=" width: 0; height: 0; border-top: 8px solid #F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

style=" margin:8px 0 0 0; padding:0 4px;"> style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Ja nisen ethet te une 🇽🇰🇦🇱 Si i parashikoni rezultatet ?

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px;" target="_blank"> Genc Prelvukaj (@gencprelvukaj) on

Shtuar më 11/09/2019, ora 15:09
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori