4 muaj të papaguar, skandali i rrogave te Interi! Federata i vendos afat, ndryshe i hiqen pikë
Interi në vështirësi ekonomike dhe tashmë nuk është më një sekret. Gazeta Repubblica bën bilancin e çështjes së pagave te Interi.

Sa i përket tarifave të papaguara nga Interi për lojtarët dhe trajnerin, “më 16 shkurt do të ketë një verifikim nga FIGC. Deri në atë datë, Interi duhet të paguajë tarifat për muajt korrik dhe gusht, të shtyrë për shtator për shkak të një marrëveshje, por që në fakt asnjëherë nuk janë paguar.


rast të mospagimit, Interi do të penalizohet në renditjen e kampionatit. Gjithashtu deri në shkurt Interi duhet të paguajë pagesat mujore për nëntorin dhe dhjetorin, por në këtë rast është Ende është e mundur të bihet dakord për një shtyrje të afatit ”, shkruan gazeta në versionin e saj në internet.

Steven Zhang është i përkushtuar në këtë drejtim, duke i premtuar Marotta për shlyerjen e të paktën dy prej katër muajve të papaguar, duke përfituar nga subvencionet qeveritare që do të lejojnë klubet të paguajnë vetëm neto, duke shtyrë bruton në 24 muaj duke filluar nga maji.

Lojtarëve nuk u janë paguar pagat e Korrikut / Gushtit dhe Nëntorit / Dhjetorit, më 16 Shkurt ka afate federale dhe frika e menaxherëve ishte pikërisht ajo për të mos pasur fonde në dispozicion për të shmangur më të keqen.
Shtuar më 15/01/2021, ora 17:12
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori