Bëri bujë të madhe, sa ka kushtuar avioni i ri i skuadrës së Lazios?
Goditja e Claudio Lotito është avioni i ri i Lazios.

Një dhuratë për klubin në nder të 120 vjetorit të kompanisë 'Capitoline'.

Paraqitur me bujë të madhe, avioni është një Boeing 737-300 Classic i ndërmarrjes Bullgare Tayaranjet.

Shpenzimi prej 150 mijë euro u përballua plotësisht nga Lotito.

Shpenzimet për shoqërinë

Duhet të mbahet mend se avioni nuk është për përdorimin ekskluziv të ndërmarrjes, por do t'u vihet në dispozicion djemve të Inzaghit kur do të ketë transferime.

Fluturimi i parë duhet të jetë tashmë të premten e ardhshme, drejt Crotone.

Kostoja e secilit udhëtim do të ishte rreth 30 mijë euro për një vajtje-ardhje.

Një shpenzim që çdo kompani ka në regjistrin e saj për shkak të përdorimit të charterëve privatë, të regjistruar për udhëtime.

Shpenzimet totale mund të ndryshojnë bazuar në faktorë të ndryshëm, të tillë si personeli, karburantet dhe taksat e ndryshme.
Shtuar më 16/11/2020, ora 12:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori