Ja si të bësh 17 kosha në 30 sekonda (VIDEO)
Pëlqej
Kur basketbolli është spektakolar, është pikërisht rasti për ta thënë. Ata janë “kërcimtarët e çmendur” dhe janë ata që I japin basketbollit akrobaci. Katër protagonistët e videos performojnë me kërcime totalisht të veçanta me qëllim që të bëjnë kosh. Në fund, në 30 sekonda janë të aftë të bëjnë plotësisht 17 kosha.(albeu.com)

<param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/video/x81235?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0">param><param name="allowFullScreen" value="true">param><param name="allowScriptAccess" value="always">param>http://www.dailymotion.com/swf/video/x81235?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&highlight=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animatedTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hideInfos=0" width="480" height="384" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">
http://www.dailymotion.com/video/x81235_basket-spettacolare_sport">Basket spettacolare
Uploaded by http://www.dailymotion.com/dblane">dblane. - http://www.dailymotion.com/en/channel/sport">Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos.
Shtuar më 24/11/2010, ora 20:16
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori