Media britanike: UEFA e manipuloi shortin e Ligës së Kombeve
Përballje emocionuese ka rezervuar shorti gjysmë-final i Ligës së Kombëve ku përballë janë vënë Holanda dhe Anglia.

"Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.

Portugalia do të ketë përballë Zvicrën e shqiptarëve në përballjen e saj e cila do të luhet në Porto. Nuk ka kaluar pa debat shorti i hedhur për këto gjysmëfinale.

Por është britanikja “The Sun” që shkrun se UEFA ka manipuluar këtë short duke marrë së pari ekipet vendase si Portugalia dhe Holanda e më pas Anglinë dhe Zvicrën.

Shtuar më 03/12/2018, ora 20:45
Boca
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 07:55
"Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.... ?!?!?!?
Boca
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 07:56
"Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.... ?!?!?!?
Boca
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 08:01
"Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.... ?!?!?!?
Barock
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 08:04
Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.
Barock
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 08:04
Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.
Barock
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 08:04
Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.
Barock
e Martë 4 Dhjetor 2018, Ora 08:14
Tre Luanët" do të luajnë ndeshjen e tyre përballë “Tulipanëve” më datë 6 qershor në Guimaraes.
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori