Një shqiptar bëhet milioner me vetëm 10 euro, ja skedina e çmendur

Fati është treguar shumë dashamirës me një shqiptar, i cili ka fituar një shumë mjaft të mirë vetëm duke luajtur një shumë prej 10 eurosh.

Ai ka luajtur 5 ndeshje me pjesë duke arritur të “godasë” në shenjë. Koefiçienti i këtyre takimeve ka qenë 376.44 dhe me 10 euro, i riu fatlum ka fituar 3764 euro.

Një shumë e konsiderueshme në Shqipëri duke marrë parasysh faktin se ka luajtur vetëm 10 euro.

Shtuar më 13/12/2016, ora 09:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori