Portieri për pak bën gol nga rivënia... tek porta e tij (VIDEO)
Pëlqej
Episod I pabesueshëm në kampionatin e kategorisë së dytë në Argjentinë, në një ndeshje ku viheshin përballë Instituti I Cordobas dhe Cai. Në minutën e 23 të pjesës së dytë, portiere I Institutit ka tentuar të shkelmojë topin nga rivënia fundore, topi është ngritur shumë lart dhe ka marrë një forcë të kundërt nga fuqia e erës dhe ka shkuar prapa në goditje këndi. Për fatin e mirë të skuadrës së Institutit, topi skishte marrë drejtim për nga porta.(albeu.com)

http://images.stupidvideos.com/2.0.2/swf/video.swf?sa=1&sk=7&si=2&i=324712">http://images.stupidvideos.com/2.0.2/swf/video.swf?sa=1&sk=7&si=2&i=324712" type="application/x-shockwave-flash" width="448" height="336">
Shtuar më 25/11/2010, ora 11:16
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori