Premier Ligë: Barazon City, fitojnë Totenham dhe Wigan (VIDEO)
Pëlqej
Premier League
Manchester City ndalet në një barazim të bardhë 0-0 në fushën e tij kundër Birmingham. Totenham fiton 4 - 2 me Blackburn. I zakonshmi Garen Bale shënon dopiet, ndërsa Crouch dhe rusi Pavlicenko 2 te tjerët.


Ndeshjet e tjera kanë përfunduar me rezultatet:


Totenham 4 - 2 me Blackburn

<embed src="http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/y5K9HNQKG4KZCMyj45PO/mov/1" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" width="480" height="400">embed>


Newcastle U. 0 - 0 Fulham
<embed src="http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/SYzj58qfcubL6mh1YkwE/mov/1" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" width="480" height="400">embed>


West Ham U. 0 - 0 Blackpool
<embed src="http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/liVRPgOR4cDITA49sptb/mov/1" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" width="480" height="400">embed>

Wigan Athletic 1 - 0 West Bromwich A.
<embed src="http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/zgWyL1jenrET72FnsIa9/mov/1" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" width="480" height="400">embed>

Wolverhampton 2 - 3 Bolton W.
<embed src="http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/gSbzSQ9h2ijwhfcRZVcD/mov/1" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" width="480" height="400">embed>
Shtuar më 13/11/2010, ora 18:06
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori