Zhgënjen Liverpool në javën e parë (VIDEO)
Liverpool zhgënjen që në javën e parë të Premierligës kundrejt Sunderland me rezultatin e barabartë 1-1. Kjo bën që Liverpool të dështojë që në javën e parë nga ku pritej më shumë nga lojtarët e saj.

Liverpooli e nisi takimin shumë mirë dhe pati disa raste shumë të mira për të shënuar.

Një rast i pastër i vjen Suarezit në minutën 6' të pjesës së parë ku nga pika e bardhë e 11-metërshit ka gabuar.

Por në minutën e 12' Suarez tashmë nuk gabon pas një krosimi në zonë duke mbyllur pjesën e parë me këtë rezultat 1-0.

Në minutën e 57' ka qenë Larsson që ka barazuar gjithçka dhe i ka mohuar Liverpoolit pikët e para të Premierligës. /albeu.com/

Shikoni golat:

style="background:#000000;width:480px;height:272px"><embed flashVars="playerVars=showStats=yes|autoPlay=no|videoTitle=Liv 1-0 Sun" src="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/fplayer/6948428/liv_1_0_sun.swf" width="480" height="272" wmode="transparent" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" name="Metacafe_6948428" pluginspage="href="kerko.php?fraza=http">http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash">embed>
style="font-size:12px;">href="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/watch/6948428/liv_1_0_sun/">Liv 1-0 Sun - href="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/">Watch today’s top amazing videos here


style="background:#000000;width:480px;height:272px"><embed flashVars="playerVars=showStats=yes|autoPlay=no|videoTitle=Liv 1-1 Sun" src="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/fplayer/6948820/liv_1_1_sun.swf" width="480" height="272" wmode="transparent" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" name="Metacafe_6948820" pluginspage="href="kerko.php?fraza=http">http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash">embed>
style="font-size:12px;">href="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/watch/6948820/liv_1_1_sun/">Liv 1-1 Sun - href="href="kerko.php?fraza=http">http://www.href="kerko.php?fraza=metacafe">metacafe.com/">More amazing videos are a click away


Shtuar më 13/08/2011, ora 17:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori