ZYRTARE/ Klubi i njohur konfirmon transferimin e Shinji Kagawa
PAOK Selanik ka bërë zyrtare transferimin e japonezit, Shinji Kagawa ditën e sotme.

Japonezi kalon në klubin grek me kosto zero, pasi u largua me Zaragoza në fillim të sezonit dhe ishte lojtar i lirë.

Sipas klubit, japonezi ka nënshkruar kontratë për një vit e gjysmë dhe do të përdor numrin 23.
href="kerko.php?fraza=twitter">twitter-tweet">

href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/KagawaIsHere?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#KagawaIsHere href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/PAOK?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#PAOK href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/hashtag/RiseUp?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#RiseUp href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/S_Kagawa0317?ref_src=twsrc%5Etfw">@S_Kagawa0317 href="href="kerko.php?fraza=https">https://t.co/X420JNHdRu">pic.href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/X420JNHdRu

— PAOK FC (@PAOK_FC) href="href="kerko.php?fraza=https">https://href="kerko.php?fraza=twitter">twitter.com/PAOK_FC/status/1354412890204286980?ref_src=twsrc%5Etfw">January 27, 2021
Shtuar më 27/01/2021, ora 19:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori