Zyrtare: UEFA pezullon procedurat kundër Milanit, CAS ka në dorë gjithçka (FOTO LAJM)

EFA ka njoftuar se ka pezulluar procedurat kundër AC Milan lidhur me dështimin për të përmbushur kërkesat e balancit buxhetor të sezonit 2018/19.

Ky pezullim to jetë në fuqi deri në vendimin e CAS (Gjykata e Arbitrazhit Sportiv), pasi që Milani është ankuar për sanksionet e vendosura gjatë viteve 2015, 2016 dhe 2017.

Ky është vendimi zyrtar i UEFA:

Trupi Gjykues i Trupit të Kontrollit Financiar të UEFA-s (CFCB) ka nxjerrë një urdhër procedural që pezullon procedimet kundër AC Milan lidhur me dështimin e saj për të përmbushur kërkesat e falimentimit gjatë periudhës aktuale të monitorimit të vlerësuar në sezonin 2018/19 dhe duke mbuluar periudhat raportuese duke përfunduar në 2016, 2017 dhe 2018.

Pezullimi i procedurave do të mbetet në fuqi deri pas dhënies së vendimit në procedurat CAS në vazhdim që kanë të bëjnë me sanksionet e vendosura në klub për dështimin në përmbushjen e kërkesës së thyerjes për periudhat raportuese që mbarojnë në vitin 2015, 2016 dhe 2017 .
Shtuar më 05/06/2019, ora 18:35
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori