Superiorja, Komisioni i Disiplinës me "dorë të hekurt"
Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi çeshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenin 78 te KDS.

I mbajtur sot me date 04 shtator 2014, ne mbledhjen e Komisionit te Disiplines se FSHF per shqyrtimin e e problemeve disiplinore te konstatuara ne ndeshjet e kategorive te ndryshme te Kampionatit Kombetar te Futbollit dhe per shqyrtimin e kerkesave te paraqitura.

Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur, si i diskutoi ceshtjet ne teresi, ne perfundim bazuar dhe ne nenin 78 te KDS.

VENDOSI:

KF "Partizani", per sjellje te gabuar te tifozerise se saj, hedhje te mjeteve pirro-teknike ne fushen e lojes, denohet me gjobe me vlere 30.000 leke, bazuar ne nenin 66/2 te KDS.

KF "Apollonia", per sjellje te gabuar te tifozerise se saj, per hedhje sendesh ne fushen e lojes pa shkaktuar nderprerjen e saj, denohet me gjobe me vlere 20.000 leke, bazuar ne nenin 66/1 te KDS.

KF "Tirana", per sjellje te gabuar te tifozerise se saj, duke hedhur parrula ofenduese me pasoje nderprerjen e lojes, denohet me gjobe me vlere 30.000 leke, bazuar ne nenin 66/1 te KDS.

Lojtari i KF "Tirana", Selemani Ndikumana dhe lojtari i KF "Flamurtari", Franc Veliu per goditje ndaj lojtarit kundershtar, denohen secili me 5 (pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.

Lojtari i KF "Tirana", Edvan Bakaj per sjellje jo sportive, ngritje nga stoli dhe goditje te lojtarit kundershtar denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.

Lojtari i KF "Tirana", Mario Morina, per sjellje jo sportive ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti bazuar ne nenin 48/1.d dhe 48/4 te KDS.
Shtuar më 04/09/2014, ora 16:00
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori