Vendimet e Komisionit të Disiplinës
I mbajtur sot më datë 1 Tetor 2014, në mbledhjen e Komisionit të Disiplinës së FSHF-së për shqyrtimin e problemeve disiplinore të konstatuara në ndeshjet e kategorive të ndryshme të Kampionatit Kombëtar të Futbollit dhe për shqyrtimin e kërkesave të paraqitura.

Komisioni pasi u njoh me relacionin e Sekretariatit Teknik, shqyrtoi dokumentacionin e paraqitur dhe diskutoi çështjet në tërësi, në përfundim bazuar dhe në nenin 78 të KDS mori vendimet përkatëse. /albeu.com/


VENDIMET:

Tranjeri i portjereve te KF ”Vllaznia”, Simone Olive, per sjellje ofenduese ndaj zyrtarit te FSHF-se, denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti,bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

KF “Flamurtari”, paralajmerohet se ne rast perseritje te sjelljes se gabuar te tifozeve te saj, do te jete subjekt i dispozitave qe parashikon Kodi i Disiplines Sportive bazuar ne nenin 13 te KDS.

KF “Kamza” per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF ”Velecikun” bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

Lojtari i KF ”Shkumbini”, Artur Magani, per sjellje jo sportive ndaj lojtarit kundershtare denohet me 3 (tre) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.d te KDS.
Lojtari i KF ”Tomorri”, Berion Myzyri, per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti,bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

KF “Olimpik”, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF ”Shenkolli”, bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

Zyrtari i KF ”Permeti”, Ilir Hasimi, per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti,bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

Zv.tranjeri i KF ”Himare”, Adrian Nena , per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

Lojtari i KF ”Teuta B”, Irdi Kaci , per sjellje ofenduese ndaj zyrtareve te ndeshjes, denohet me 2(dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti,bazuar ne nenin 56/1.a te KDS.

Drejtuesi i KF ”Luzi 2008”, Lavderim Lusha, per protestave me xheste dhe fjale ofenduese ndaj zyrtareve, te ndeshjes denohet me 2 (dy) ndeshje pezullim nga aktiviteti dhe me gjobe me vlere 20.000 (njezetmije) leke gjobe, bazuar ne nenet 56/1.a dhe 136 te KDS.

Lojtari i KF “Laci” U-19 , Kejvi Bardhi, per sulm dhe dhune ndaj zyrtarit te ndeshjes dhe lojtarit kundershtar pezullohet per 12(dymbedhjete) muaj nga aktiviteti bazuar ne nenet 5.5, 48/1.e dhe49/1.b te KDS.

KF “Laci” U-19, per deshtim ne permbushjen e pergjegjesive per zhvillimin normal te nje ndeshje dhe hyrje ne fushe te lojes te personave duke shkaktuar akte te dhunes dhe nderprerje te ndeshjes, denohet me humbjen e ndeshjes ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KS “Vlora” si dhe zhvillimin e 4(kater) ndeshje pa spektator ne stadiumin perkates bazuar ne nenin 65/3.b te KDS.

Pranimin e kerkese se lojtarit te KF “Erzeni” , Elert Kalluci dhe pezullimin e pjeses se mbetur te denimit bazuar ne nenin 33 te KDS.

KF “Shkodra U-17”, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 KF “Beselidhja” U-17 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Vllaznimi” U-17, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF ” International” U-17 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Skampini” U-17, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF ”Shkendia T” U-17 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.
KS “Kastrioti” U-17 dhe “Term Fc “ U-17 ,u zbriten 3(tre) pike ne renditje per mos shlyerjen e detyrime finaciare bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Luftetari“ U-17 dhe KF “Shkumbimi “ U-17 u zbriten 3(tre) pike ne renditje per mos shlyerjen e detyrime finaciare bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Bylis” U-17 per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF ”Vlora” U-17 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Tirana B” U-17, per mos paraqitje ne ndeshjen me KF “Tomorri” U-17, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

FK “Internacional” U-19 ,per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me FK “Kukesi” U-19 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

FC “Term” U-19, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me FK “Beslidhja” U-19 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Kastrioti” U-19, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me FK “ Shkendia B” U-19 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KSSH “Skampini” U-19 dhe KF “Veleciku” U-19, u zbriten 3(tre) pike ne renditje per mos shlyerjen e detyrime finaciare, bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Tirana B” U-19, per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF "Tomorri" U-19 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Bylis” U-19 per mos shlyerjen e detyrime finaciare, humbet ndeshjen ne tavoline me rezultatin 3 me 0 me KF “Lushnja” U-19 bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.

KF “Luftetari” U-19 dhe KF “Shkumbini” U-19, u zbriten 3(tre) pike ne renditje per mos shlyerjen e detyrime finaciare, bazuar ne nenet 55/1 dhe 134/2 te KDS.
Shtuar më 01/10/2014, ora 17:25
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori